SOLICITATI O OFERTA DE PRET SI VOM REVENI CU O OFERTA SPECIALA PENTRU DVS. » CERERE OFERTA

Auto Bavaria este un magazin de desfacere ce are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al pieselor si accesoriilor auto. A luat nastere in octombrie 2017, deoarece exista nevoia unui distribuitor care sa aduca preturile cat mai aproape de realitate, care nu pot concura cu majoritatea retailerilor de profil de pe piata din Romania. Din nevoia de miscare continua, masina a devenit un obiect aproape indispensabil oamenilor, motiv pentru care si reparatia ei trebuie sa se faca intr-un timp cat mai scurt. Din lipsa unei informari corecte despre produsele achizitionate, multi clienti au fost indusi in eroare si au platit deseori un pret foarte mare pentru un produs slab din punct de vedere calitativ. Pentru a evita aceste neplaceri, noi informam clientul inainte de a-i vinde un produs, facandu-i o recomandare in functie de bugetul sau.

Viziunea noastra
Sa devenim o companie de referinta in domeniul in care activam, sa castigam respectul clientilor si al partenerilor si sa contribuim la ridicarea standardelor prin oferirea celor mai bune solutii clientilor nostri.

Misiunea noastra
Inca de la infiintare, compania noastra a avut ca sarcina oferirea unei alternative moderne pe piata din Romania. Oferim solutii adaptate nevoilor reale ale clientilor nostrii, consiliem si ajutam in luarea celor mai bune decizii. Punem satisfactia clientului inaintea interesului comercial si oferim intotdeauna produse si servicii de calitate la preturi competitive.

Valorile noastre
- Focus pe nevoile reale ale clientilor.
- Flexibilitate si adaptabilitate.
- Indeplinirea asteptarilor clientilor si promisiunilor facute.
- Deschidere si transparenta in comunicare, atat externa cat si interna.
- Promovarea unui mediu de lucru deschis, cooperativ, in care fiecare angajat isi poate atinge potentialul maxim atat profesional cat si financiar.
- Respectarea celor mai inalte standarde de etica in business.

Cu respect,
Echipa Auto Bavaria